Ügyfélpolitikánk

Ügyfélpolitikánk

A Bon Voyage Utazási Iroda utazásközvetítéssel és utazásszervezéssel foglalkozik. Az utazás-közvetítés online használják az internetezők.

A Bon Voyage Utazási Iroda kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli és azokat kizárólag a kiadványai és szolgáltatásai fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Ésszerű ellenőrzést biztosítunk azok felett a személyes azonosító adatok, információk felett, amelyeket ügyfeleink megosztanak velünk. (Személyes azonosító adatnak, információnak számít mindaz, amely összefüggésbe hozható az ügyféllel). Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.
A Bon Voyage Utazási Iroda gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén az ügyfelekről és felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak. Bármilyen online adatgyűjtés esetén részletes tájékoztatót bocsátunk a felhasználók rendelkezésére az internet keretein belül. Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján is tájékoztatjuk. A Bon Voyage Utazási Iroda kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Foglalási feltételek, útmutató

1. Útválasztás
A kiválasztott utazási ajánlatra kattintva megtekintheti az utazás módját, időtartamát, a szállás adatait, képgalériát, körutak városlátogatások esetében pedig a programleírásokat is. a nevükre kattintva. Esetenként a kedvezmény feltételekről és fakultatív programokról kaphat felvilágosítást. Ajánlataink a készlet erejéig és a szabadhelyek függvényében érvényesek! Noha munkatársaink az elvárható legnagyobb gondossággal ellenőrzik az oldalakon található árak és információk valódiságát, előfordulhatnak apróbb pontatlanságok, hibák melyekért felelősséget nem vállalunk. Az utazási szerződés (megrendelés) alapján rögzített, majd az utazásszervező által visszaigazolt árak és információk tekinthetők véglegesnek. Az adott országba történő belépési feltételek (vízum, útlevél érvényesség) ellenőrzése az Utazó felelőssége.

2. Érdeklődés egy útra

Kattintson az ajánlatkérés gombra lefoglalásának folyamata elindításához. Itt kell kitöltenie az utazók létszámát (ha pontos gyermek árat szeretne kapni, kérjük a születési adatokat is adja meg), a választott kiegészítő szolgáltatásokat, valamint meg kell adnia személyes adatait. Mi a lehető leghamarabb válaszolunk kérésére pontosárral és utazási feltételekkel Ha megtalálta az Önnek tetsző utat, e-mailben visszajelez , hogy Elfogadom az Utazási Feltételeket és jelzi foglalási szándékát.

3. Megrendelés

A foglaláskezdeményezés elküldése után kérjük, ellenőrizze postaládáját, ha feldolgoztuk a kérését, elsősorban e-mailben értesítjük a foglalástól számított 1-48 órán belül! Az út rendelkezésre állását jelző e-mailt követően Önnek többféleképpen is lehetősége van az útra befizetni. A pontos fizetési határidő és % mérték a Megrendelés nyomtatványon található, melyet akkor küldünk ki ha Ön elfogadta az Ajánlatunkat!

Általános Fizetési Tájékoztató:

* Indulási naptól számított 35 napon kívüli utazások foglalása esetén az utat előleggel, azaz 35-40% fizetéssel kell foglalni.
* Indulási naptól számított 35 napon belüli utazások foglalása esetén teljes, 100% befizetés szükséges.

A szolgáltatások végleges megrendelése akkor történik meg, ha hozzánk visszaérkezett az aláírt megrendelés/szerződés és általános utazási feltételek (visszatöltve, faxon vagy e-mailben), illetve teljesítésre került a megadott részvételi díj.
Teljesítésnek a számlánkra történő jóváírás dátuma számít. Bármelyik is hiányzik a 3 feltétel közül a megadott határidőig, Kollegáink nem kötelezhetőek a megrendelés teljesítésére.

4. Visszaigazolás a Bon Voyage Utazási Iroda által

Minden esetben kap tőlünk egy rendszerlevelet, sikerült-e a Foglalás, vagy sem. Miután az Ön útválasztása és ennek költségének kifizetése között több nap telhet el, elképzelhető, hogy ezen idő alatt a kiválasztott útra a helyek betelnek. Amennyiben ez a ritka esemény előfordul, és nem sikerül teljesíteni a Foglaláskérést, az Ön igényeit figyelembe véve keresünk hasonló Ajánlatot Önnel egyeztetve. Amennyiben ajánlatunk nem nyerte el tetszését, és nem tudunk Önnek megfelelő utat biztosítani, a befizetett összeget visszafizetjük. Sajnos, kamatot nem tudunk fizetni, és az ebből eredő bármilyen kárigényét nem áll módunkban elfogadni és elismerni.

5. Foglalás utáni módosítások, lemondás

Amennyiben előfordul olyan sajnálatos, vagy váratlan esemény, amely befolyásolja az utazás dátumát, vagy szereplőit, és módosítani/lemondani kell az utazást, kérjük, minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessük megoldani a kialakult szituációt.

6. Részvételi jegy

Az utazás lefoglalásával kapcsolatos dokumentumokat (úti okmányok, fontos tájékozató nyomtatványok, biztosítások, esetleges menetrendváltozás) e-mailben küldjük el az indulás előtt 3-7 nappal (a foglalásban megadott e-mail címre ) ezért javasoljuk, hogy postafiókját nézze meg időközönként. Az utazási dokumentumokat az indulás napjáig megőrizzük Önnek! Valamint ellenőrizzük, megérkezett-e Önhöz, mindent rendben talált-e. A kiküldött e-maileket kézbesítettnek tekintjük. Nem olvasott, nem megkapott, és nem letöltött dokumentumok hiányosságából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk!

Köszönjük figyelmét!

Az utazáshoz szükséges dokuumentumok

A részvételi jegyet általában 3-7 nappal az utazás megkezdése előtt fogjuk feltölteni Önnek e-mailben . Ugyanakkor néhány esetben igazodni kell az utazásszervező iroda gyakorlatához, és a repülőtéren, vagy a pályaudvaron kapja meg a részvételi jegyet, repülőjegyet. Természetesen, minden esetben küldünk az Ön részére olyan dokumentumot, amivel igazolni tudja befizetését. A foglalás minden lépésében bővebben adunk információt a teendőkről.

Hogyan történik a lefoglalt út kifizetése?

Az út rendelkezésre állását jelző e-mailt követően Önnek többféleképpen is lehetősége van az útra befizetni. Bármely fizetési módot is választja, fontos, hogy az út rendelkezésre állását jelző visszaigazolásunkat, és az elkészített utazási megrendelő/szerződés aláírását követően meg kell történni az előleg – mely általában az út teljes részvételi díjának 40%-a – befizetésének. Bizonyos esetekben, amikor az indulási időpontig 35 napnál kevesebb van hátra vagy az a kedvezmény igénybe vételéhez ez szükséges, a teljes részvételi díj egyösszegű befizetése szükséges. Az előleg beérkezését követően véglegesítjük foglalását az utazásszervezőnél. Nagyon fontos, hogy mielőbb megtörténjen a részvételi díj befizetése, mert ez után tudjuk a foglalást véglegesíteni.

Személyes ügyintézési díjat akkor számolunk fel, ha Ön:
a foglalását személyesen kezdeményezi a szentendrei irodánkban,
a foglalását interneten kezdeményezi, de a szentendrei irodánkban személyesen fizeti be a részvételi díj előlegét.
A személyes ügyintézési díj mértéke: 12 év felett 2.000 Ft/fő.

Módosítási-, lemondási díjat akkor számolunk fel, ha Ön:
a már megrendelt és aláírt szerződés/ foglalás esetén név, vagy utazási időpont változtatást kér,
utólagos számla kiállítást kér más névre, vagy címre,
szállodaváltoztatást kér már megrendelt foglalás során, vagy foglalását lemondja.

A módosítási díj mértéke: 5.000 Ft/fő, mely az utazásszervező által felszámított esetleges díjakon túl fizetendő.

Fizetés átutalással

Önnek lehetősége van arra, hogy a Bon Voyage Utazási Iroda bankszámlájára közvetlenül átutalja a részvételi díj összegét.
Bankszámlaszámunk: MKB 10300002-20137632-00003285
Kérjük, az átutalási megbízáson tüntesse fel nevét, vagy a megrendelésszámot.

Fizetés külföldről, Euróval

Az utalás kedvezményezettje Bon Voyage Utazási Iroda,H-2000. Szentendre, Repkény u. 8.
Nemzetközi számlaszámunk MKB IBAN szám : HU09 1030 0002 2013 7632 4883 0018
Swift code : MKKBHUHB

A bankunk : Magyar Külkereskedelmi Bank
A bankunk címe: (Address): 2000.Szentendre, Kossuth L. u. 10.

Fontos! Amennyiben Ön Euróval szeretne fizetni, kérjük minden esetben jelezze felénk, a foglalásának megjegyzés rovatában.

Fizetés készpénzzel

Kétféleképpen történhet készpénzes fizetés:

a MKB Bank bármely fiókjában, a Bon Voyage Utazási Iroda bankszámlájára: 10300002-20137632-00003285.
Kérjük, a befizetési bizonylaton tüntesse fel nevét. Az MKB Bank fiókjai: www.mkb.hu oldalon érhető el.

a Bon Voyage Utazási Irodában 2000.Szentendre, Repkény u. 8.
Telefon: (06 ) 26 316693
Nyitvatartási idő: H-Cs: 9.00-17.30, P: 9.30-16.30.

Elérhetőségünk

Ha bármilyen kérdése lenne, írja meg! Kérdését, észrevételét megírhatja e-mailben: bonvoyage@t-online.hu vagy felkereshet bennünket személyesen a következő címen, illetve telefonszámon:
2000.Szentendre, Repkény u. 8.
Telefon/ fax: (06 ) 26 316693
mobil: (06) 30 9445331
Utazási hírlevél

A fel és leiratkozáshoz, be kell írni, az “az Ön e-mailcíme” négyzetben azt e-mail címet, amivel fel,- vagy le szeretne iratkozni a listánkról!

A Bon Voyage Utazási Iroda Online utazási hirlevelét hetente kézbesítjük az Ön részére, melyben utazással kapcsolatos leírásokat, bel-és külföldi konkrét ajánlatokat, ajánlókat, akciós repülőjegy listát kap postaládájába.
Feliratkozni az e-mailcím megadásával és a feliratkozás gomb megnyomásával lehetséges.
Leiratkozni a hírlevél alján található linkre kattintva, vagy itt, az e-mail cím megadásával és a leiratkozás gomb megnyomásával lehetséges.

Foglalja le nyaralását, repülőjegyét karosszékéből! Figyelmébe ajánljuk heti Akciós Hírlevelünket, amelyben akciós útjainkból válogattunk Önnek.

Bővebb információt a 06-26-316693 -as telefonszámon kaphatnak munkanapokon 10-17-ig. Pénteken 10-16.30.-ig, Írjon nekünk szivesen állunk rendelkezésére.: bonvoyage@t-online.hu Ha valamelyik utazásra hivatkoznak, levelezésükben kérjük, adják meg az út neve alatt található útazonosító számot, a gyorsabb ügyintézés érdekében!

Napi utazási ajánlatok hírlevél

Napi hírlevél szolgáltatásunk segítségével megkaphatja az Ön által kiválasztott régió legjobb ajánlatait, és hogy ne keresgéléssel teljen a az ideje, számos egyéb feltétel szerint válogathat. Válassza ki, hogy mikor utazna, hova, és mennyi időre, sőt még a tervezett utazás értékét is megadhatja. Mi pedig naponta elküldjük Önnek a legjobb ajánlatokat.

Mit talál a Bonvoyage.hu oldalain?

•40 utazási iroda legfrissebb ajánlatai egy helyen összegyűjtve, napi frissítéssel
•Az utazás vásárlása ugyanazon az áron és feltételekkel történik, mint az utazást szervező irodáknál
•Egyszerű, kényelmes vásárlási folyamat
•Hírleveleinkben értesítés a heti és napi akciós ajánlatokról
•Igény szerint személyesen is intézheti utazását,
•és mindez nálunk, mely 1990 óta, felkészült ügyfélszolgálattal áll utasai rendelkezésére.
*és ha ez mind nem elég, írjon :bonvoyage@t-online.hu nekünk, és igyekszünk kívánságát teljesíteni.

Ha esetleg mégsem talált elegendő ajánlatot, jelezze telefonon vagy e-mailben, hiszen a honlapra mindent nem tudtunk feltenni, a választék kimeríthetetlen!

Milyen problémával szembesülhet a vásárlás vagy utazás során?

•Az ajánlatok egy részének rendelkezésre állásáról csak a vásárlási folyamat során derül ki, hogy ténylegesen elérhető-e (de ez nincs másként, ha közvetlenül az utazásszervező irodához fordul). Ha nem elérhető egy utazás, kollégáink segítenek az Ön igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot megtalálni
•Oldalainkra több tízezer, a nyári időszakban több százezer indulási időpontot töltünk fel, ezért nagyon kevés esetben előfordul, hogy – kollégáink lehető legnagyobb gondossága ellenére – egy-egy ár vagy leírás nem pontosan kerül az oldalra. A foglalás folyamatában az árakat és egyéb adatokat még egyszer ellenőrizzük, ezért ügyfeleink végül minden esetben a megvásárolni kívánt szolgáltatásért fizetnek.

Irodánk:

2000.Szentendre, Repkény u. 8.

Tel.: +36 26 316693
Email: bonvoyage@t-online.hu

Nyitvatartás:

Hétfőtől Csütörtökig
09:00-17:30
Péntek
09:00-16:30

(engedélyszámunk: R-0460/92/1999).

A Bruzák Tünde EV / Bon Voyage utazási iroda viszonteladóként számos hazai és külföldi utazásszervező cég utazását, last minute ajánlatát értékesíti, ugyanazon az áron, mintha a szervező irodánál venné meg utazását. Mindezek mellett repülőjegy-értékesítési szolgáltatást végez, autóbuszbérlést belföldön, külföldön és idegenvezetést igényelhet.

Comments are closed