Több mint 30 éve az utakon!

  • Bemutatkozás

    Irodánk 1990. óta működik, széles kínálattal, nyugat-európai mintára. Szolgáltatásunk lényege, a teljes utazási választék egy helyen történő feldolgozása és értékesítése. Eszerint mi magunk nem szervezünk semmit, csak más, komoly háttérrel rendelkező utazásszervező útjait értékesítjük szerződéseink révén. Így teljes áttekintésünk van több, mint 100 magyar illetve a Magyarországon képviseltetett külföldi utazási iroda ajánlatából. Természetesen csak az utazási irodák által kínált árakon és feltételek mellett dolgozhatunk. A szerződésekben vállalt szolgáltatás teljesítése és minősége az utazásszervező felelőssége, mi mint ügynökök, csak az általunk adott információk hitelességéért vállalunk felelősséget.

    Nem kizárólag szervezett csoportos utakat értékesítünk, az egyéni elképzeléseket partnereink legkedvezőbb ajánlatai alapján valósítjuk meg. Megtaláljuk az igényeiknek leginkább megfelelő repülőjegyet, szállást, utasbiztosítást.

    Több, mint harminc éves szakmai tapasztalatunkkal állunk rendelkezésükre!

    NE BÖNGÉSSZEN NAPOKAT A NETEN , ÍRJA MEG IGÉNYEIT, KÍVÁNSÁGAIT, ÉS IGYEKSZÜNK AZ ELVÁRÁSOKNAK MEGFELELŐEN KIVÁLASZTOTT AJÁNLATOT KÍNÁLNI.

Mi hisszük, hogy az elégedett utasok visszatérnek!